Hästarna

Systrarna Rönnbäck

Även om döttrarna Nora & Ida gillar hundar och hjälper till en del med familjens hundar, så har de andra intressen här i livet.

 

Tidigare har det varit hästhoppning för bägge men Nora har idag lagt hästarna på hyllan och istället är hon familjens "Cat-lady" och har två katter som husdjur, Kitty och Göran. Ida däremot satsar helt och fullt på hästarna

 

Tjejerna har sedan 2011 tävlat för Stöcke Ponnyförening, som trots att det är en liten och familjär klubb, är en väldigt elitsatsande klubb som varje år har lag i ponnyallsvenskan. Bägge tjejerna var med i laget som 2016 tog sig till den stora finalen på Strömsholm och där slutade på bronsplats!

 

Individuellt så har de flertal medaljer från DM, NM (Norrlandsmästerskap), Nora har deltagit i SM 2016 där hon tog sig till A-final och slutade på en fantastisk 18e plats, de ligger alltid i toppskiktet på rankingen för Västerbotten för D-ponnyer där de turas om att ligga 1a .

 

 

 

 

Charlotte B 3

f.2010

Idas första storhäst som vi ägt sedan hösten 2017.

Trixie, som hon kallas, är en pigg och snäll fröken med lite nerv och som älskar att arbeta! Har massa kapacitet men vi skyndar väldigt långsamt och låter det ta sin tid.

Magneto Polo

f.2003

Idas ponny som varit i vår ägo sedan början av 2015. En väldigt okomplicerad ponny i hoppning och ridning, åtminstonde om man gillar hästar med fart i! Livrädd för rosetter men älskar att hoppa!

Ida och Polo hoppade MSVB med stadiga rundor tillsammans och har bl.a en silvermedalj från Norrlandsmästerskapet ihop, men pga skada är Polo numera triangelmärkt och sällskapsponny.

Mer om våra hästar finns att läsa på bloggen:

HÄR

Copyright @ All Rights Reserved