Hästarna

Systrarna Rönnbäck

Våra döttrar, Ida och Nora, är också självklart en del i vår kennel. Nora har sedan hösten 2018 en egen hund, Ines, medans Ida helt och fullt satsar på hästar och hästhoppning


Tidigare har det varit hästhoppning för bägge men sedan slutet av 2016 har Nora lagt hästhoppningen på hyllan.


Individuellt så har de på ponny ett  flertal medaljer från DM, NM (Norrlandsmästerskap), Nora har deltagit i SM 2016 där hon tog sig till A-final och slutade på en fantastisk 18e plats, de låg alltid i toppskiktet på rankingen för Västerbotten för D-ponnyer där de turas om att ligga 1a .I lag har de ingått i Stöcke Ponnyförenings lag och tagit SM-brons!


2017 inleddes ett nytt kapitel, då vi köpte vår första storhäst och under 2018 såldes vår sista tävlingsponny och Ida gick helt över på storhäst.
Charlotte B 3

(Cantoblanco - Corrado I)

f.2010


Idas första storhäst som vi ägt sedan hösten 2017.


Trixie, som hon kallas, är en pigg och snäll fröken med lite nerv och som älskar att arbeta! Har massa kapacitet men vi skyndar väldigt långsamt och låter det ta sin tid.

Furtado 5

(For Pleasure - Corrado I)

f.2008


Frans åkte vi ner till Tyskland och köpte sensommaren 2018.


Frans är en supertrevlig kille som är väldigt stadig och kanske lite enklare än Trixe. Han har också mer rutin och vi hoppas att Frans och ida ska få massa roligt tillsammans!

Magneto Polo

f.2003

Idas ponny som varit i vår ägo sedan början av 2015. En väldigt okomplicerad ponny i hoppning och ridning, åtminstonde om man gillar hästar med fart i!

Ida och Polo hoppade MSVB med stadiga rundor tillsammans och har bl.a en silvermedalj från Norrlandsmästerskapet ihop samt SM-kval, men pga skada är Polo numera triangelmärkt och sällskapsponny.

Mer om våra hästar finns att läsa på bloggen:

HÄR

Copyright @ All Rights Reserved