Nostalgi

Jämtskogens Because of You "Alice"

Vår första russell som föddes 2006 och som alltid varit en riktig prinsessa med skinn på näsan! En väldigt trevlig hund som vet vad hon vill och som idag lever pensionärsliv hos Mathias mamma.


Jämtskogens Catch Me "Ciri"

En helt fantastisk tik som även lämnade otroligt fina avkommor! Urmysig på alla sätt och vis, men gick absolut inte att ha med andra tikar.


Raaw Absolutely Fabulous "Abba"

En fantastisk tik som vi köpte av kennel Raaw i vuxen ålder. Vacker och lättsam och den givna flockledare. Levt ett fantastiskt pensionärsliv hos Emelies lillasyster, men fick somna in efter en kort tids sjukdom i början av 2019, 12 år gammal.


SEUCH, NoUCH, FinUch, DkUch, NordUch, Fin V-10, NV-09

Raaw Elite Force "Forzza"


Forzza var vår första riktiga showstar, han travade hem alla möjliga titlar i utställningsringen och det fanns inte en domare som inte gillade honom och han tog hem sina titlar utan några bekymmer.


Forzza har också verkat en hel del i avel runt norden och har många, många fina avkommor efter sig! Hans avelsklass blev BIR & BIS-2 på Nordisk Vinnare 2011!

Quai's Cara Mia "Semlan"

Kenneln Grand Old lady och en tik med skinn på näsan och personlighet utan dess like! En urmysig hund som vi ägde från hon föddes tills hon fick bli pensionär vid 7 års ålder och flytta till egen familj.


Beatbox Fire in the Sky "Fiffi"

Fiffi köpte vi i vuxen ålder och hon har lämnat superfina avkommor! Fiffi är en fröken med skinn på näsan, trots sitt sockersöta yttre!


Copyright @ All Rights Reserved