Om oss

Kenneln startades av Mathias föräldrar på tidigt 80-tal och togs över av oss i slutet av 90-talet. Fram till 2007 var Quai´s synonymt med rasen schäfer, där det prioriterades en sund och arbetsbar hund med god mentalitet och en bra exteriör.


Vi har haft Jack Russell sedan 2006 och vår första kull föddes 2008.  Vi fastnade för rasens mångfald och sundhet. och deras underbara sätt att vara. De är tuffa nog att hänga med på alla upptåg och äventyr, och deras storlek gör dem lätta att alltid ha med sig.


Vi följer självklart Svenska kennelklubben rekomendationer i vår avel och de hundar vi använder i avel är alla patellaundersökta och ögonlysta UA, fullt friska och sunda även i övrigt, utställda med mycket goda resultat och alltid, alltid med en stabil och tilltalande mentalitet. Hundarna ska fungera väl för det syfte som köparen tänkt för sin hund.

Vi anser också att det är otroligt viktigt att bibehålla rasens alla pälsslag och färger.

Sedan 2014 finns även Labrador Retriever i huset och vi hoppas starta upp uppfödning även där under senare delen av 2021. Vår målsättning inom Labrador Retriever är att föda upp sunda och friska hundar, med en mycket god exteriör, arbetsbarhet och mentalitet. 


Ni är självklart välkomna att kontakta oss om ni är nyfikna på våra raser och vill ställa frågor. Däremot visar vi normalt inte våra hundar för dem som söker information i sitt rasval , utan hänvisar till Svenska Kennelklubbens arrangemang där man kan träffa hundar av många olika raser.


De som ska köpa hund av oss nu eller i framtiden är däremot välkomna att besöka oss, men bara då vi inte har valpar. 


info@kennelquais.com

076-7671706

Facebook: Kennel Quai's

Facebook för våra valpköpare: Vi med hund från kennel Quai´sCopyright @ All Rights Reserved